Zoneterapi, Massage, Healingmassage, Reiki Healing & Access Bars i Haderslev 

Klinik Juul – behandler det hele menneske

Kari Lis Juul Jensen

Kort om Kari Lis og Klinik Juul:
Jeg har praktiseret massage siden 2009, og i 2014 åbnede jeg Klink Juul. I 2019 blev jeg færdig som FDZ RAB registreret zoneterpeut fra Zoneterapeut skolen WeCa ved Christiansfeld, Den holistiske tankegang og kinesiske sundhedsforståelse er fundamentet i WeCA’s uddannelse. https://weca.dk/

Efterfølgende har jeg taget en del kurser for at kunne hjælpe mine klienter med at få det bedre fysisk og psykisk. Jeg tror på, at for at få den bedste behandling skal man se på det enkelte menneske. Der er mange skader, der ikke nødvendigvis kan behandles med klassisk sports massage, og hvis man har ondt ét sted, er det ikke sikkert, at det er nok at behandle det sted – derfor indleder jeg altid alle behandlinger med en samtale, så jeg kan vurdere, hvilken behandling der er brug for.

Massage Haderslev

”Jeg fik en Bars-behandling i går – en fantastisk og speciel oplevelse. Tror, jeg gav slip på en masse ’gammelt skrammel’, for jeg føler mig lettere i dag.”

”Har nu prøvet både massage, healingmassage, Bars og Reiki healing hos Lis, og uanset hvilken behandling jeg har prøvet hos hende, har jeg mærket en utrolig stor effekt.

”Lis er en utrolig behandler. Hun fornemmer virkelig, hvor hun skal sætte sine behandlinger ind. (…) Jeg vil altid anbefale Lis til andre, som kan have brug for hjælp af Lis’ behandlinger.”

Reiki behandling

Mine uddannelser og kurser

RAB registeret FDZ Zoneterapeut
TKM massage kursus 
Sports massør 
Access Bars
Access Bars facelift
Japansk facelift
Reiki healing I og II
Øreakupunktur

Jeg er medlem af:

BFM1992.dk
FDZ, Forenede Danske Zoneterapeuter

DM i massage i Næstved 2021, hvor hun fik guld i Fysiurgisk massage og sølv i Free Style massage

Adresse

Klinik Juul

Norgesvej 10 B
6100 Haderslev

Facebook

FDZ-logo-til-web
RAB-logo-til-web