Logo

Zoneterapi, Massage, Healingmassage, Reiki Healing & Access Bars i Haderslev

Klinik Juul – behandler det hele menneske


Se behandlinger

Kari Lis Juul

Kort om mig og Klinik Juul:
Jeg har praktiseret massage siden 2009, og i 2014 åbnede jeg Klink Juul. I 2019 blev jeg færdig som FDZ RAB registreret zoneterapeut fra Zoneterapeut skolen WeCa ved Christiansfeld, Den holistiske tankegang og kinesiske sundhedsforståelse er fundamentet i WeCA’s uddannelse. https://weca.dk/ december 2021 har jeg taget ekstra uddannelse som fysiurgisk massør, hvorfor jeg nu er RAB registreret både som zoneterapeut og massør.

Efterfølgende har jeg taget en del kurser for at kunne hjælpe mine klienter med at få det bedre fysisk og psykisk. Jeg tror på, at for at få den bedste behandling skal man se på det enkelte menneske. Der er mange skader, der ikke nødvendigvis kan behandles med klassisk sports massage, og hvis man har ondt ét sted, er det ikke sikkert, at det er nok at behandle det sted – derfor indleder jeg altid alle behandlinger med en samtale, så jeg kan vurdere, hvilken behandling der er brug for.

Massage Haderslev

”Jeg fik en Bars-behandling i går – en fantastisk og speciel oplevelse. Tror, jeg gav slip på en masse ’gammelt skrammel’, for jeg føler mig lettere i dag.”

”Har nu prøvet både massage, healingmassage, Bars og Reiki healing hos Lis, og uanset hvilken behandling jeg har prøvet hos hende, har jeg mærket en utrolig stor effekt.

”Lis er en utrolig behandler. Hun fornemmer virkelig, hvor hun skal sætte sine behandlinger ind. (…) Jeg vil altid anbefale Lis til andre, som kan have brug for hjælp af Lis’ behandlinger.”

Reiki behandling

Mine uddannelser og kurser

RAB registeret (FDZ) DT Zoneterapeut

RAB registreret og lægeeksamineret  massør

Fysiurgisk massage

TKM massage kursus

Sports massage

Shiatsu massage

Bindevævs massage

Access Bars

Access Bars facelift

Japansk facelift

Reiki healing I og II

Øreakupunktur

Masterclass – Avanceret zoneterapi

Introduktion til Kinesiologi

Muskulær Neuro Magnetisk stimulering

Jeg er medlem af:

BFM1992.dk

DT, Danske Terapeuter (fusion af Forenede Danske Zoneterapeuter og Danske akupunktører)

DM i massage i Næstved 2021, hvor jeg fik guld i Fysiurgisk massage og sølv i Free Style massage

Facebook

RAB-logo-til-web