Ansigtszone- og Refleksterapi

En spændende behandlings metode, som kan hjælpe mennesker med følelsesmæssige aspekter ved at ændre hjernens frekvenser. Metoden hjælper til med at øge bevidstheden, forståelsen og ændringer i egne behov, adfærd og holdninger. Vidste du, at vi kan ændre vores mindset og fordomme, som begrænser os ved at stimulere hjernen, ved hjælp af punkter på hovedet og kraniet. Insula den mest dybe del af det limbiske system i hjernen, som formidler kropsreaktioner ved følelsesmæssige reaktioner, den arbejder jeg på i den nye behandling.

 

Ansigtszone og Refleksterapi den originale metode udviklet af Lone Sørensen, Det internationale Institut for Refleksterapi.

Ønsker du en behandling, hvor der arbejdes med årsagen og ikke symptomet, er du kommet til det rigtige sted.

Jeg arbejder med punkter og reflekszoner primært i ansigtet, i nogle tilfælde arbejder jeg også på fødderne. Med Ansigtszone og Refleksterapi er det muligt, at påvirke blodkredsløbet, centralnervesystemet, lymfekredsløbet og meridian banerne, så kroppen kommer i balance.

Jeg arbejder med organerne, skelettet, musklerne, immunforsvaret med denne metode.

 

Med Ansigtszone- og Refleksterapi, er jeg med til at bringe hele din krop i balance og behandle lidelser og symptomer gennem reflekszoner og punkter i ansigtet.

Behandlingen kan bruges til
Ansigts Refleksterapi, kan bruges til en bred vifte af lidelser og symptomer, som eksempelvis:

Neuropsykologiske,- og hjernelidelse

Organrelaterede symptomer

Muskelsmerter og spændinger

Stressrelaterede symptomer

Hormonelle ubalance