Massage

Har du har brug for at komme af med muskelspændinger, ondt i ryggen, myoser og hovedpine, så er Massage i Haderslev, ved Klinik Juul, en god løsning.

Lider du af hovedpine, ondt i ryggen, nakkespændinger, hold i ryggen, spændte muskler, ondt i arme eller ben eller skulderproblemer, kan massage gøre en kæmpe forskel for dig.

Som massør arbejder jeg dybt i væv og muskulatur, hvor der tages udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Det påvirker dine muskler og bindevævet i bevægeapparatet og bearbejder dine sener, muskler, ligamenter og bindevæv. Dette er selvfølgelig tilpasset dig og dine behov.

Massagen medvirker til forøget fysisk og psykisk velvære, og nogle mener endda, at det medvirker til hurtigere restitution af træt og slidt muskelvæv.

Formålet med massage er flow i muskulaturen, som hjælper til, at kroppen kan udskille affaldsstoffer og tilføre frisk ilt- og næringsrigt blod. Det kan være meget nyttigt for personer, der træner hårdt, eller for mennesker med meget monotont arbejde, f.eks. stillesiddende kontorarbejde, fabriksarbejde og lignende jobs med gentagende statiske bevægelser, forkerte arbejdsstillinger, tunge løft og ensidige bevægelser.

Massagen har en afslappende og smertelindrende effekt og kan afhjælpe ophobede spændinger i kroppen som følge af langvarig stress. Stress og andre psykiske ubalancer kan føre til øgede muskelspænding – det kan være en følge af dårlig søvn, generel anspændthed, løftede skuldre, kæbespændinger grundet sammenbid.

Jeg arbejder yderligere med tværgående massage, som siges at have en afbalancerende og afslappende effekt på vævet. Behandling med tværgående massage har god effekt på mennesker med spastiske lammelser, da deres muskler er meget stramme. Fiberskader kan også lindres ved at løsne vævet omkring det skadede område, hvilket giver mindre spænding ved skaden.

Det er altid vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efterfølgende. Det sørger for at skylle de mange affaldsstoffer ud, som behandlingen frigiver.