Logo

Zoneterapi, Massage, Healingmassage, Reiki Healing & Access Bars i Haderslev 

Reiki Healing – når du har brug for at løfte dit energiniveau

Reiki healing er en japansk behandlingsmetode, der tager udgangspunkt i den universelle livsenergi (Rei: universel og ki: livsenergi). Jeg har gennem uddannelse og kurser lært at formidle Reikis energi, som jeg under behandlingen giver videre til din krop – i præcis de mængder, du har brug for.

Med Reiki healing arbejdes der med krop, sind og sjæl på samme tid, og behandlingen kan afhjælpe en lang række problemer, bl.a.:

  • lindre stress, tankemylder og søvnløshed
  • booste immunforsvaret og løfte dit energiniveau
  • understøtte medicinforløb og mindske bivirkninger
  • lindre smerter og kroniske tilstande
  • afhjælpe infektioner og betændelsestilstande
  • afhjælpe graviditetsgener

Behandlingen indledes med en samtale om, hvilke problematikker du er udfordret med lige nu, hvorefter du ligger dig fuldt påklædt på briksen og får et tæppe over dig. Det er vigtigt, du føler dig godt tilpas og kan slappe af under behandlingen, der udføres gennem en serie af nænsomme håndpositioner.
Du behøver ikke tro på healingen, men blot være åben for healingen, for at det virker på dig.

Det er meget forskelligt, hvad du mærker under behandlingen. De fleste bliver afslappede og falder i søvn, nogle mærker varme, og at det sitrer eller prikker i kroppen, andre mærker ingenting.
Jeg oplever også, at nogle ser farver eller billeder under behandlingen. Selvom man ikke mærker noget under selve behandlingen, virker healingen alligevel.

Mængden af behandlinger varierer fra person til person, for nogle vil én behandling være nok, for andre skal der flere behandlinger til. Det anbefales at behandle 4-5 gange inden for kort tid for at give Reiki healingen de bedste betingelser – dog er én behandling bedre end ingen behandling

Adresse

Klinik Juul

Norgesvej 10 b
6100 Haderslev

Kontakt

SMS: 27 20 04 30
Email: kari.lis@klinik-juul.dk

Facebook


Facebook